Πεμ, 09 Φεβ 2023
Αρχική  > Δαίμων...

Δυναμική υποψηφιότητα του ιατρού Αλέξανδρου Σαμόλη στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

10/1/2023

Λιγότερο από 1 χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές φαίνεται να αλλάζουν σημαντικά οι συσχετισμοί στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Πολλοί είναι οι πολίτες που επιθυμούσαν εδώ και καιρό να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να ενώσει.

 

Ακούγεται ότι το πρόσωπο αυτό βρέθηκε για αυτούς που γνωρίζουν καλά τα τοπικά, καθώς ο κ. Σαμόλης έχει την εκτίμηση ευρείας πλειοψηφίας αυτοδιοικητικών στελεχών και πολιτών και ταυτόχρονα έχει την αυτοδιοικητική εμπειρία αφού από νεαρή ηλικία είχε εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και είχε συμβάλει στην ένταξη και ολοκλήρωση πολλών έργων στο Δήμο του.

 

Το όνομα του Ιατρού και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σαμόλη βρίσκει μεγάλη απήχηση. Στις πολλές πλέον συζητήσεις ακούγεται ότι μόνο αυτός μπορεί να ενώσει δημιουργώντας μια μεγάλη, δυναμική, πολυσυλλεκτική, πλουραλιστική, συμμετοχική και προοδευτική δημοτική παράταξη. Αυτό συμβαίνει στο πρόσωπο του καθώς ο ίδιος είναι αποδεκτός από πολίτες που ανήκουν σε πολλούς χώρους του δημοκρατικού τόξου. Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν χρόνια λένε ότι είναι ο άνθρωπος που νοιάζεται για όλους και έχει έμφυτη την ανάγκη να βοηθήσει το συνάνθρωπο. Νοιάζεται για το κοινωνικό σύνολο και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών του. Οι συμπολίτες του γνωρίζουν ότι θα έχουν έναν άνθρωπο που θα τους ακούει και θα αφουγκράζεται τις ανάγκες τους καθώς όλοι οι πολίτες χωρίς διακρίσεις είναι ισότιμοι και σημαντικοί για αυτόν.

 

Αναμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες που έχουμε για τη συμπαράταξη δίπλα του ενεργών δημοτικών παρατάξεων, ενεργών πολιτών και πλήθους από προσωπικότητες του Δήμου.