Τετ, 28 Φεβ 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Υγεία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Μία ξεχωριστή ξενάγηση στο πλωτό Ναυτικό Μουσείο - Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ

13/2/2024

Ο  Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών και Δημοτικών ΒιβλιοθηκώνΜαίρη Τρύφων, σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή επίσκεψη και ξενάγηση, στο πλωτό Ναυτικό Μουσείο – Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00μ.μ.

 

Σημείο συνάντησης: Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου

 

Η επίσκεψη και ξενάγηση διοργανώνεται από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Π. Φαλήρου και οι συμμετέχοντες στον Ιστορικό Περίπατο θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο πλοίο-μουσείο, να «ταξιδεύσουν» στην ιστορία και να μυηθούν σε σημαντικές λεπτομέρειες της ναυτικής μας ιστορίας, ενώ παράλληλα, θα ανατρέξουν στην ναυτική ιστορία του Παλαιού Φαλήρου, από την  αρχαιότητα έως σήμερα.Ο περίπατος διοργανώνεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Πλωτού Μουσείου Θωρηκτού Αβέρωφ.

 

Τη δράση συντονίζει η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών και Δημοτικών Βιβλιοθηκών Π. Φαλήρου Μαίρη Τρύφων.

 

Πληροφορίες  Δημοτικές Βιβλιοθήκες τηλ. 210  98 11 030

 

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 16/02 και ώρα 14.00 στο e-mail της Δημοτικής Βιβλιοθήκης dimotikivivliothikipf@gmail.com

Παρακαλείσθε όπως αναγράψετε πλήρες ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.