Σαβ, 25 Μαϊ 2024
Αρχική  > Δήμοι  > Αρταίων

Δήμος Αρταίων: Όλα τα ποδήλατα σήμερα στους δρόμους της Άρτας

3/6/2021

Παγκόσμια ημέρα Ποδήλατου η σημερινή (3/6) , και σε μια συμβολική κίνηση ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Άρτας Περικλής Ζώτος, προτρέπουν όλους τους δημότες, να προτιμήσουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους, για την εργασία τους, για την άθλησή τους, για την διεκπεραίωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων στο κέντρο της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Άρτα μπορεί να γίνει η πόλη του ποδηλάτου.

Με την καθημερινή χρήση του όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, μετακινούμαστε γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόστος, βελτιώνουμε την υγεία μας μέσω της άσκησης, προστατεύουμε το περιβάλλον και μειώνουμε την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη μας.

Επίσης, για τους πολίτες που απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν το ποδήλατο, είτε για τις δουλειές τους είτε για τις ποδηλατοβόλτες τους, ο Δήμος Αρταίων, στην είσοδο του Δημαρχείου κοινόχρηστα ποδήλατα τα οποία διατίθενται δωρεάν με χρήση της αστυνομικής ταυτότητας. Τέλος, σε διάφορα σημεία του Δήμου έχουν τοποθετηθεί και ειδικές θέσεις στάθμευσης για τα ποδήλατα, τις οποίες ο Δήμος επεκτείνει συνεχώς.