Δευ, 21 Σεπ 2020
Αρχική  > Δαίμων...

Διαμαρτυρία των κατοίκων για δρόμο Καρμανιόλα στο Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας-Βίντεο με οδηγό να παραβιάζει λωρίδα κυκλοφορίας την ώρα της συγκέντρωσης

25/8/2020

Σε δρόμο Καρμανιόλα με το χαμό δύο ανθρώπων και τον ακρωτηριασμό ενός ακόμα μέσα σε ένα χρόνο έχει αποδειχθεί ο  επαρχιακός δρόμος  Άστρους Λεωνιδίου.

Τελευταίο κρούσμα ήταν το τροχαίο που συνέβη πριν λίγες ημέρες όπου οδηγός μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα παραβιάζοντας τη διπλή λωρίδα παρέσυρε έναν νεαρό 21 ετών οδηγό μοτοσυκλέτας ο οποίος και κατέληξε.

Στα πλαίσια αυτά ως αντίδραση Σύλλογοι της περιοχής και απλοί πολίτες  προέβησαν χθες σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου απαιτώντας την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν νέα περιστατικά.Πρόκειται για ένα δρόμο χωρίς διαχωριστικές νησίδες όπου λειτουργούν Super - Market  τα οποία τους καλοκαιρινούς μήνες  κατακλύζονται από επισκέπτες ,με τους οδηγούς όμως να παραβιάζουν συνεχώς τις λωρίδες και να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βέβαια της οδικής μας συμπεριφοράς και παιδείας, είναι το βίντεο από τη διαμαρτυρία όπου εκείνη τη στιγμή οδηγός εξερχόμενος από το Super Market  παραβίασε τη διπλή λωρίδα με έκπληκτο τον αστυνομικό ο οποίος και τον σταμάτησε . Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα.

πηγή βίντεο και φωτογραφιών www.astrosnews.gr