Τετ, 17 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δαίμων...

Δεν είχε “ευχαριστώ” για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους από τον Πρωθυπουργό

27/1/2022

Συγκεκριμένες αναφορές με ευχαριστίες έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αναφορικά με τη διαχείρισης της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Πέραν του γενικόλογου “ευχαριστώ” «σε όλα τα στελέχη της πολιτείας», εξειδίκευσε τα πρωθυπουργικά “ευχαριστώ” σε τρεις συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων και ειδικότερα:

1) στις Ένοπλες Δυνάμεις,

2) στους υγειονομικούς και το ΕΚΑΒ,

3) στους εργαζομένους στον ΔΕΔΔΗΕ.

Για τους εργαζομένους των Δήμων και των Περιφερειών, που μάχονται σε δυσχερείς συνθήκες με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας όλες αυτές τις ημέρες, ρητώς δεν περίσσεψε κανένα “ευχαριστώ” στην πρωθυπουργική δήλωση.

 

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

« (...) Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλα τα στελέχη της πολιτείας αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν οδηγούς, να μην κινδυνεύσουν ζωές. Ήταν μία τιτάνια προσπάθεια σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω και τους υγειονομικούς μας, τους διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς παρά την πρωτοφανή χιονόπτωση δεν σημειώθηκαν δυσλειτουργίες στο σύστημα υγείας. Να ευχαριστήσω επίσης και τους εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ για τη δική τους προσπάθεια. Κάθε δέντρο που κόβει μία γραμμή μέσης τάσης ρεύματος είναι μία ξεχωριστή πρόκληση, ειδικά όταν αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να παλέψουν με μισό μέτρο χιόνι. (...) »