Σαβ, 15 Αυγ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, επιθεώρησε τα αντιπλημμυρικά έργα σε Χαλάνδρι –Βριλήσσια

26/3/2013
 Τα αντιπλημμυρικά έργα που κατασκευάζονται στους Δήμους Βριλησσίων και Χαλανδρίου και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής μέσω του ΕΣΠΑ, επιθεώρησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών Γιάννη Στριφτό και την επιβλέπουσα μηχανικό του έργου Βίκυ Κορμπά.
 
Πρόκειται για την ολοκλήρωση των αποδεκτών για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Οδού με την κατασκευή εκτεταμένων έργων όχι μόνο στην άμεση περιοχή της Αττικής Οδού, αλλά και στις ευρύτερες περιοχές Βριλησσίων και Χαλανδρίου (περιοχή «Πάτημα») που γειτνιάζουν με το μεγάλο αυτό οδικό έργο της Αττικής.

Τα έργα εκτελούνται στις οδούς: Μπακογιάννη, Πόντου, Γρ. Λαμπράκη, Μελίνας Μερκούρη, Σητείας, Πλαταιών, Ολύμπου και Εθν. Αντιστάσεως. Έχουν συνολικό μήκος 2.539.20 μέτρα και προϋπολογισμό 12,14 εκ. ευρώ.