Παρ, 25 Σεπ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Αντιπεριφέρειας Λάρισας - ΙΝΚΑ για τα «Κόκκινα δάνεια»  την Παρασκευή

29/11/2012
Εκδήλωση με θέμα «Ακρίβεια και κόκκινα δάνεια. Υπάρχει λύση;»  διοργανώνεται  την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
                                   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Την εκδήλωση θα ανοίξουν με χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ενώ το πρόγραμμα για τη συνέχεια είναι το εξής:
·        Ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτηρίου Γιαννακόπουλου, με θέμα «Επιχειρηματικότητα στην κρίση».
·         Ομιλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γεωργίου Τσιαπλέ με θέμα «Καταναλωτές & Επιχειρήσεις σε περίοδο κρίσης».
·         Ομιλία του  Δημοσιογράφου - Μέλους των Ενεργών Πολιτών Λάρισας κ. Γεωργίου Τράντα. με θέμα: «Χωρίς Μεσάζοντες»
·         Ομιλία του Προέδρου ΙΝ.ΚΑ. Θεσσαλίας - Δικηγόρου κ. Βασιλείου Κόκκαλη με θέμα «Υπερχρέωση και ακρίβεια. Τρόποι αντιμετώπισης».
·         Ομιλία του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γεωργίου Στεργίου με θέμα «Ανάπτυξη Καταναλωτικής Συνείδησης: Η απάντηση στην ακρίβεια και στην υπερχρέωση».
·         Συζήτηση