Παρ, 25 Σεπ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Αναψαν τα αίματα στη συνεδριαση για τη Μεσοχώρα. Κυρίτσης: «Δεν έχετε βαρεθεί αυτές τις μαλακίες;». 

21/11/2012
Άναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, το οποίο πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση με 3 καυτά θέματα και καλύφθηκε από τοtrikalaola.gr
Στην αίθουσα παρευρίσκοντο και δύο κυβερνητικοί βουλευτές των Τρικάλων, ο κ. Μιχάλης Ταμήλος της Ν.Δ. και ο κ. Γιώργος Κυρίτσης της ΔΗΜΑΡ. 
Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε, ήταν για το...επίδομα των 176 ευρώ που διεκδικούν οι δημοτικοί υπάλληλοι, το δεύτερο θέμα ήταν ενημέρωση για το τι μελέτες – παρεμβάσεις έχουν γίνει έως τώρα για τις καθιζήσεις – κατολισθήσεις στο Ροπωτό και το τρίτο θέμα ήταν για την εκτροπή του Αχελώου και το φράγμα Μεσοχώρας. 
Στο θέμα του φράγματος της Μεσοχώρας, μεταξύ άλλων, μίλησε και ο Πρόεδρος του Τ.Δ. Μεσοχώρας και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Χονδρός. 
Τη στιγμή που ο κ. Χονδρός αναφερόταν στο θέμα, συμπλήρωσε την φράση του λέγοντας: «…λόγω της τεράστιας κρίσης που προκάλεσαν τα μνημόνια και να τα ακούνε αυτά οι φίλοι βουλευτές που είναι στη αίθουσα και υπέγραψαν τα μνημόνια πριν από κάμποσες μέρες…». 
Υπήρξε άμεση αντίδραση από τον βουλευτή Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ κ. Γιώργο Κυρίτση, επαναλαμβάνοντας  δύο φορές τη φράση : «Δεν έχετε βαρεθεί αυτές τις μαλακίες…?». 
Μετά επικράτησε αναστάτωση στην αίθουσα και η συζήτηση μετά από λίγα λεπτά επανήλθε. 

Δείτε το βίντεο http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=6389

Πηγή: trikalaola.gr