Παρ, 25 Σεπ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Για το παραλιακό μέτωπο...συνάντηση Δημάρχων με τον Υφ. Ανάπτυξης Ν. Μηταράκη

24/10/2012
Σε συνάντηση των Δημάρχων του Μοσχάτου-Ταύρου, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής προχώρησε χθες ο  Υφ. Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης.

Η  διαδημοτική συνάντηση  με τον Υφυπουργό Ν. Μηταράκη παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης πρώην Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου στόχο είχε την ενημέρωση για τις προτεραιότητες και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την οργάνωση, υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου αστικής ανάπλασης του παράκτιου μετώπου Φάληρο-Σούνιο.

Ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι «Είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια ισορροπημένης περιαστικής ανάπλασης με στόχο την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες. Το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης βρίσκεται ήδη στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης. Σήμερα συναντηθήκαμε με τους δημάρχους της περιοχής για να ακούσουμε τις δικές τους απόψεις. Φυσικά, ο διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες θα είναι συνεχής».