Τρι, 16 Ιουλ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

Προς συνεργασία ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-ΣΕΓΑΣ για την δημιουργία αθλητικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών

13/2/2024

Tην έναρξη συζητήσεων που θα οδηγήσουν στην προοπτική δημιουργίας σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας σηματοδότησε η επίσκεψη του Δημάρχου  Αρμοδίου Δρίκου, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2024, στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο Δήμαρχος  Αρμόδιος Δρίκος ενημέρωσε την πρόεδρο της Ομοσπονδίας για τη ρεαλιστική προοπτική κατασκευής ενός αθλητικού κέντρου ικανού να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες σε έκταση που διαθέτει ο Δήμος στην περιοχή της Μάνδρας.

Η μεγάλη έκταση του Δήμου, προτίθεται να αξιοποιηθεί για την κατασκευή ανοιχτού και κλειστού αθλητικού κέντρου.
Σε σχετική του δήλωση τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών. Η επένδυση στον αθλητισμό για εμάς αποτελεί όραμα και όχι ανάγκη»

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμη οι προοπτικές συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα είπε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τον Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο. Είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας φορείς που στηρίζουν τον αθλητισμό και έχουν τη διάθεση να προχωρήσουν σε έργα υποδομών που τόσο έχει ανάγκη ο ελληνικός στίβος».

Η συνάντηση του Δημάρχου κ. Αρμοδίου Δρίκου με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα θέτει τα θεμέλια για μια συνεργασία με την Ομοσπονδία όπου επίκεντρο θα έχει την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ακόμη ο β΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβος Πετσούλας, η εκπρόσωπος των προπονητών στο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, Φλώρα Ρεντούμη και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ρόκας.