Δευ, 15 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δαίμων...

Π. Κόνσουλας: Από το ίδιο θρανίο με τον Χαρδαλιά, υπεύθυνος για το Παρατηρητήριο της Περιφέρειας

18/9/2023

Με κοινές αναρτήσεις τους στο Facebook, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο Παναγιώτης Κόνσουλας, αυτοδιοικητικό στέλεχος και υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα κατά το παρελθόν, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την Αττική Μπροστά, με τον κύριο Κόνσουλα -αν και δεν θα είναι υποψήφιος- να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο στην οργάνωση του νέου Παρατηρητηρίου της Περιφέρειας Αττικής.

 

Τι είναι το Παρατηρητήριο: είναι μία νέα δομή η οποία δημιουργείται και θα υπάγεται απ´ευθείας στον Περιφερειάρχη, η οποία θα έχει την ευθύνη για την καθημερινή παρακολούθηση όλων των έργων και δράσεων που γίνονται σε όλο το Λεκανοπέδιο, είτε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής είτε με συνέργειά της.

 

Δείτε το σχετικό link:  https://attikimprosta.gr/paratiritirio/

 

Νίκος Χαρδαλιάς: «Καλωσορίζουμε στην ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και στην οργανωτική μας ομάδα, τον Παναγιώτη Κόνσουλα, ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Δημόσια Διοίκηση & Δημόσια Πολιτική και διπλωματική διατριβή στις «Υπερεθνικές Πήγες Χρηματοδότησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Ο Παναγιώτης θα είναι δίπλα μας επιτελικά σε αυτό τον προεκλογικό μας αγώνα για την Αττική, αλλά και την επόμενη ημέρα. Η εμπειρία του θα είναι σημαντική στη λειτουργία του νέου Παρατηρητήριου που θα έχει την ευθύνη για την καθημερινή παρακολούθηση όλων των έργων και δράσεων που γίνονται στο Λεκανοπέδιο Αττικής είτε με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής είτε με την συνέργειά της. Στην μάχη για την Αττική, προχωράμε όλοι μαζί! Αφήνουμε πίσω διαχωριστικές γραμμές του χθες και ενώνουμε δυνάμεις για τις γειτονιές μας, για τους συμπολίτες μας. Και σε αυτή τη μάχη, σε αυτό το στοίχημα καθήκοντος και ευθύνης δεν περισσεύει κανείς!

 

Παναγιώτης Κόνσουλας: «Με τον Νίκο Χαρδαλιά μας συνδέουν πάρα πολλά από παιδιά, το πατρικό μας σπίτι δίπλα-δίπλα, μεσοτοιχία στον ίδιο όροφο στην παλιά πολυκατοικία της οδού Κανάρη, μαζί ως συμμαθητές στο ίδιο θρανίο στο δημοτικό Χαραλαμπόπουλου, μαζί στις σχολικές παρελάσεις, στον προσκοπισμό, στα τοπικά αθλητικά σωματεία της γειτονιάς μας, μαζί στις βόλτες και στις πρώτες παιδικές γιορτές με τους κοινούς μας φίλους, δεν θα μπορούσα λοιπόν να αρνηθώ την πολύ τιμητική του πρόταση να είμαστε μαζί από σήμερα στον αγώνα για την Αττική Μπροστά Όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν.