Τρι, 16 Ιουλ 2024
Αρχική  > Κοινωνία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Δήμος Σερρών: Ο Εθελοντισμός στο επίκεντρο

9/6/2023

Στην προσπάθεια άσκησης μιας αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής για έναν αλληλέγγυο δήμο, ο Δήμος Σερρών διοργανώνει εθελοντικές δράσεις εστιάζοντας στην προαγωγή της υγείας σε ευπαθείς ομάδες μέσω της άσκησης καθώς και περιβαλλοντική δράση που αφορά καθαρισμό χώρων πρασίνου, δενδροφύτευση.

 

Συγκεκριμένα :

 

Έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου 2023 από 11:00-12:00, ημέρα Κυριακή, στο γυμναστήριο ΤΕΦΑΑ πλησίον του Εθνικού Σταδίου Σερρών, δράση που θα περιλαμβάνει  ασκήσεις «Φυσικής δραστηριότητας –  Ευεξίας» κατάλληλα δομημένες – στοχευμένες με τις ανάγκες της ομάδας στόχου, με την καθοδήγηση και την εποπτεία από το Επιστημονικό Προσωπικό και Πτυχιούχους του Τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική- άνετη ένδυση

 

Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί επίσης Περιβαλλοντική δράση, που αφορά καθαρισμό χώρων πρασίνου και δενδροφύτευση.

 

Ο χώρος συνάντησης έχει ορισθεί το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας και ώρες 9:30:00 π.μ με 12:00μ.μ

 

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω δράσεων ο Δήμος κάνει ανοικτό κάλεσμα  σε όσους και όσες  δημότες επιθυμούν να στηρίξουν και να συμμετέχουν ενεργά τις δράσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν σχετικές πληροφορίες στο τηλ 2321350571 καθώς και να επισκεφτούν την ιστοσελίδα Δίκτυο Εθελοντισμού του Δήμου Σερρών στην ηλεκτρονική Διεύθυνση  https://ethelontismos.serres.gr/