Πεμ, 02 Φεβ 2023
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου*: Είναι σκάνδαλο!

8/9/2022
* Μέλος Παράταξης «δήμος μπροστά+» Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης υπάρχει επιχείρηση που επί δύο έτη δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ ρεύμα, ούτε ένα ευρώ δημοτικά τέλη, ούτε ένα ευρώ δημοτικό φόρο! Όχι μόνο αυτό, αλλά το ρεύμα της επιχείρησης το επιβαρύνεται ο Δήμος, δηλαδή οι κάτοικοι και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις, καθώς δεν έχει καν δικό της μετρητή ΔΕΗ!

Η δημοτική Αρχή συνεχίζει να προκαλεί επιδεικτικά, καθώς όχι μόνο μισθώνει δημοτικό ακίνητο στην Πεύκη, σε επιχείρηση από την οποία δεν εισπράττει τα ενοίκια, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει οι οφειλές της επιχείρησης στο Δήμο στα 500.000 ευρώ, αλλά λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και με άλλο δημοτικό ακίνητο στη Λυκόβρυση.

Συγκεκριμένα, έχει μισθώσει σε επιχείρηση στη Λυκόβρυση ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, χωρίς να έχει τοποθετήσει μετρητή ΔΕΗ, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να λαμβάνει ρεύμα από την παροχή ΔΕΗ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και να μην έχει πληρώσει εδώ και δύο χρόνια ούτε ένα ευρώ για ρεύμα, δημοτικά τέλη και δημοτικούς φόρους!

Μήπως ο δήμαρχος και όσοι τον υποβαστάζουν πολιτικά γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ανανεώσει τη θητεία του και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραδώσουν καμένη γη;

Όπως και να έχει, είναι απαράδεκτο και άδικο για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις και τους κατοίκους, οι εκλεκτικοί φίλοι της δημοτικής Αρχής να ζημιώνουν το κοινωνικό σύνολο, λειτουργώντας εις βάρος των υπολοίπων.