Σαβ, 30 Σεπ 2023
Αρχική  > Περιφέρειες

Ασφαλτοστρώνει 5,5 χλμ αγροτικών δρόμων στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

24/6/2022

Στην ασφαλτόστρωση 5,5 χλμ αγροτικών οδών στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου οδηγεί η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με το Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Πατή Κουτσάφτη. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.595.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης».

«Η αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου οδηγεί σε νέα χρήσιμα έργα. Σήμερα, υπογράψαμε την προγραμματική σύμβαση ενός έργου 2,6 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου με ασφαλτόστρωση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Υλοποιούμε ένα έργο ουσίας που στηρίζει τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, γιατί χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει δημιουργία, δεν υπάρχει ύπαιθρος. Καλώ όλες τις εργοληπτικές εταιρίες να τρέξουν γρήγορα τα έργα.

Εμείς με σοβαρό προγραμματισμό και σε συνεργασία με τις Τεχνικές μας υπηρεσίες τις οποίες ευχαριστώ, υπερβαίνουμε τα όρια των αρμοδιοτήτων μας. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία της χρονικής συγκυρίας.

Όμως, μόνο με έργα μπορεί να αλλάξει η ζωή μας. Δίνουμε τη δυνατότητα στις εταιρίες να δουλέψουν, να συντηρήσουν και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να αποδώσουν χρήσιμα έργα στην κοινωνία» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.