Κυρ, 21 Ιουλ 2024
Αρχική  > Δήμοι  > Σέρρες

Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Σερρών

15/3/2022

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών ενημερώνει ότι αρχίζει σταδιακά η επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Συγκεκριμένα από  17/3/2022:

 

Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ  Προβατά και Σκουτάρεως.

 

Το  Α΄ ΚΑΠΗ Σερρών θα παρέχει προς το παρόνμόνοιατροκοινωνικές υπηρεσίες (μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και φυσιοθεραπείες κλπ), καθημερινά, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2321022833. Δεν επιτρέπεται η προσέλευση των μελών  για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας έως ότου δημοπρατηθεί το κυλικείο.

 

Το Β΄ ΚΑΠΗ θα παρέχει προς το παρόν μόνο ιατροκοινωνικές υπηρεσίες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2321036030. Δεν επιτρέπεται η προσέλευση των μελών  για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας έως ότου δημοπρατηθεί το κυλικείο.

 

Από  02/04/2022 επαναλειτουργεί κανονικά το ΚΑΠΗ Λευκώνα.

 

Το  ΚΑΠΗ Κάτω Καμήλας θα επαναλειτουργήσει όταν θα δημοπρατηθεί το κυλικείο του.

 

Το ΚΑΠΗΜητρουσίου θα επαναλειτουργήσει,  μετά τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων   που προέκυψαν από την άρση λειτουργίας του, λόγω COVID και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσουμε προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας.

 

Στον εσωτερικό χώρο προσέρχονται:

 

1.      οι  πλήρως εμβολιασμένοι  και με την αναμνηστική  δόση εμβολίου.

2.        Οι νοσήσαντες (με πιστοποητικόνόσησης  έως και 90 ημέρες ), δείχνοντας στον υπεύθυνο τα πιστοποιητικά και  αστυνομική ταυτότητα .

Στον εξωτερικό χώρο για τους μη εμβολιασμένους χρειάζεται rapidtest.

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων) σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.