Σαβ, 02 Ιουλ 2022
Αρχική  > Δήμοι

Δυσφορία Παπαστεργίου για την επιστολή Πέτσα

28/1/2022

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κύριος Δημήτρης Παπαστεργίου εξέφρασε τη δυσφορία των Δημάρχων στα όσα ακούγονται και λέγονται από Κυβερνητικά στελέχη για τη διαχείριση και την αποτελεσματικότητα των Δήμων κατά τη διάρκεια και μετά την κακοκαιρία . Συγκεκριμένα είπε ότι " ξέρουμε  τη δουλειά μας δε χρειάζεται να μας υποδείξει ο κύριος Πέτσας".

Με αυτό τον τρόπο απάντησε στον κύριο Πέτσα ο οποίος έστειλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ στους Δημάρχους  και τους Περιφερειάρχες με την οποία τους προειδοποιεί ότι οι  όποιες δυσλειτουργίες παρατηρήθηκαν στη διαχείριση της πρωτοφανούς κακοκαιρίας «Ελπίδα», είναι επιβεβλημένο να μην επαναληφθούν».

Έτσι μία μέρα μετά την αντίδραση του Περιφερειάρχη Αττικής ,Γιώργου Πατούλη ο οποίος  απάντησε για τα όσα των κατηγορούν και παρέπεμψε να αναζητηθούν ευθύνες από την Κεντρική εξουσία και συγκεκριμένους Υπουργούς, ήρθε η σειρά του Προέδρου της ΚΕΔΕ  να απαντήσει εκπροσωπώντας  τους Δημάρχους της Αττικής και στην αυστηρή σε ύφος επιστολή του κυρίου Πέτσα.