Πεμ, 27 Ιαν 2022
Αρχική  > Δήμοι

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου OTS FORUM στη Θεσσαλονίκη

23/11/2021

Με επιτυχία – και παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας- ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου OTS FORUM στη Θεσσαλονίκη. Το Forum τίμησαν οι συμμετέχοντες τόσο δια ζώσης, όσο και απομακρυσμένα, με διαδικτυακή παρακολούθηση.

Mετά από 13 χρόνια παρουσίας, το OTS Forum έχει κατορθώσει να γίνει μια ετήσια εκδήλωση-σταθμός για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους ανθρώπους της.

Μεγάλος στόχος η ανταλλαγή απόψεων, η παρουσίαση καλών πρακτικών και επιτυχημένων ιδεών και δράσεων, από εκπροσώπους φορέων και θεσμών και οι εξελίξεις για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες του ενδιαφέρον τους.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά  νέες υπηρεσίες και προϊόντα που θα βοηθήσουν φορείς και οργανισμούς να εκσυγχρονίσουν τις διαδικασίες τους, να προσφέρουν ταχύτερη διεκπεραίωση υποθέσεων και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το Forum φέτος συμπεριελάμβανε   10 θεματικές ενότητες που κάλυπταν  φλέγοντα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως  η αποτίμηση των 2 ετών χωρίς προληπτικό έλεγχο στους Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η εφαρμογή του νέου λογιστικού πλαισίου της Γενικής Κυβέρνησης και η πορεία για την υλοποίηση του,  λύσεις για εφαρμογές  στην μετάβαση στις έξυπνες πόλεις, καθώς τέλος και τα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2021-2027 για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.