Κυρ, 01 Αυγ 2021
Αρχική  > Κοινωνία - Υγεία - Πολιτισμός - Περιβάλλον

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΕ – Αλλαγές σε αεροπλάνα και πλοία

5/5/2021

Απεργίες και στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την Πέμπτη, καθώς τα συνδικάτα συμμετέχουν στον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

 • Με ανακοινώσεις τους, τα σωματεία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες καταγγέλλουν την κυβέρνηση «μετά από διάφορα αντεργατικά μέτρα που πάρθηκαν στη διάρκεια της πρωτοφανούς πανδημίας, με μόνιμο ή προσωρινό χαρακτήρα, ετοιμάζεται να προωθήσει μια σειρά ρυθμίσεις για την καταστρατήγηση της 8ωρης εργασίας, την υπονόμευση της απεργίας κα γενικότερα της συνδικαλιστικής δράσης. Τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων δεν διαπραγματεύονται».
   • Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα το Μετρό γραμμές 1 (ΗΣΑΠ) και γραμμή 2 και 3, τα τρόλεϊ και το τραμ. Κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία.
   • 24ωρη Πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισαν 13ναυτεργατικά σωματεία καθώς και η ΠΝΟ και αναμένονται τροποποιήσεις στο ακτοπλοΐκό πρόγραμμα.
   • Αλλαγές και ακυρώσεις ανακοινώθηκαν και σε πτήσεις καθώς η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε.) συμμετέχει στην γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Εργατική Πρωτομαγιά.
 • Οι ακυρώσεις πτήσεων AEGEAN και Olympic Air την Πέμπτη 6 Μαΐου:Ακυρώσεις πτήσεων εξωτερικού της AEGEAN:Ακυρώσεις πτήσεων εξωτερικού της Olympic Air:

  Ακυρώσεις πτήσεων εσωτερικού της Olympic Air:

  Τροποποιήσεις πτήσεων εξωτερικού της AEGEAN:

  Τροποποιήσεις πτήσεων εσωτερικού της Olympic Air:

  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com και της Olympic Air www.olympicair.com ή επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα:

  Για την AEGEAN:

  801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

  Για την Olympic Air:

  801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)