Πεμ, 29 Οκτ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

Έργα από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου

21/10/2009
Σημαντικά έργα που υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου στους Δήμους Παλιανής, Ρούβα, Τυμπακίου και Μοιρών επισκέφθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία τους. Τη Νομάρχη συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας.

Η κ. Σχοιναράκη βρέθηκε στην Αυγενική, τη Γέργερη, τις Καμάρες και την Πόμπια, όπου επισκέφθηκε έργα σχολικής στέγης τα οποία υλοποιούνται από τη Νομαρχία. Συγκεκριμένα η κ Σχοιναράκη βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Αυγενικής, το Λύκειο Γέργερης, το Δημοτικό Σχολείο Καμαρών, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Πόμπιας. Παράλληλα η κ. Σχοιναράκη βρέθηκε στο δρόμο Λαγολιό - Γρηγοριά, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και την αποπεράτωση του έργου.

Η Νομαρχιακή Αρχή Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το έργο της έδειξε έμπρακτα τη βούλησή της να δώσει μια άλλη αναπτυξιακή ώθηση στο Νομό Ηρακλείου, τόσο στην πόλη όσο και στην ενδοχώρα, αντιμετωπίζοντας με την ίδια ευαισθησία όλες τις περιοχές του Νομού. Η σχολική στέγη και η οδοποιία αποτελούν τομείς πρώτης προτεραιότητας για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, καθώς ισοδυναμούν με επένδυση για την αναβάθμιση της ποιότητας και του επιπέδου ζωής στον τόπο μας.