Πεμ, 22 Οκτ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Ανάπτυξη - Δημόσια έργα

3 εκατ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις το 2009 στο Δήμο Θεσσαλονίκης

19/6/2009
Τα έργα ασφαλτόστρωσης της οδού Γρηγορίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης,  Βασίλης Παπαγεωργόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημοτικών Έργων Β. Δημητρίου. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η ασφαλτόστρωση σε δρόμους της ίδιας περιοχής και  συγκεκριμένα στις οδούς Διβολή, Αθηναγόρα, Ι. Γκούρα, Καβείρων και Μαραθώνος.
          Σχετικά με το έργο ο κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε ότι ο συνολικός προϋπολογισμός για ασφαλτοστρώσεις το 2009 θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ και αφορά έργα με αυτεπιστασία ή εργολαβίες που θα υλοποιηθούν και στα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα. «Δημιουργούμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια, τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, δίνοντας έμφαση στις άριστες συνθήκες κυκλοφορίας σε οδηγούς και πεζούς».
          Με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος Β. Δημητρίου ανέφερε ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα υλοποιείται εργολαβία 400.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις στην Τούμπα και στη Χαριλάου, καθώς και στο κεντρικό οδικό δίκτυο, ενώ εντός των προσεχών ημερών θα ανακηρυχθεί ο μειοδότης μιας δεύτερης εργολαβίας για ασφαλτοστρώσεις 400.000 ευρώ για τα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα. Συνολικά μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατεθούν άνω των 3 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του Τεχνικού Προγράμματος για ασφαλτοστρώσεις στο βασικό οδικό δίκτυο της πόλης».