Δευ, 30 Μαρ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Μεταφορές - Νέες τεχνολογίες

Ξεκίνησε η λειτουργία του Σταθμού του Μετρό "Αγία Μαρίνα" στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας

16/12/2013
Ξεκίνησε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013,η λειτουργία του νέου σταθμού «Αγία Μαρίνα» στο πλαίσιο της επέκτασης της  Γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι μεγίστης σημασίας για την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, αφού  συμβάλλει αποφασιστικά στην καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για το θέμα ο Δήμαρχος κ.Καπλάνης δήλωσε σχετικά:
Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα του έργου, λόγω της γνωστής εκκρεμότητας με το σύστημα σηματοδότησης που είχε οδηγήσει σε καθυστέρηση στην παράδοση και άλλων επεκτάσεων του ΜΕΤΡΟ.

Παρά ταύτα οι κάτοικοι της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής έχουν πια στη διάθεσή τους μία επιλογή -λύση για τις μετακινήσεις τους. 
Διευκολύνεται η καθημερινότητά τους, διευκολύνεται η ζωή τους και αυτό είναι σημαντικότατο.

Το πρώτο βήμα έγινε. Το επόμενο είναι ο σταθμός «Αγία Βαρβάρα», που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση κατασκευής, και για τον οποίο πιέζουμε να είναι εγκαίρως έτοιμος και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που μας έχουν δοθεί.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε στους συμπολίτες μας καλές διαδρομές με το ΜΕΤΡΟ, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκλήρωση των εργασιών και στο σταθμό «Αγία Βαρβάρα», προκειμένου όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας να απολαύσουν στο ακέραιο τα ασύγκριτα οφέλη της χρησιμοποίησης αυτού του μέσου μεταφοράς.