Σαβ, 15 Αυγ 2020
Αρχική  > Ανάπτυξη - Μεταφορές  > Μεταφορές - Νέες τεχνολογίες

e-korinthia.net.gr και φωνητική πύλη από τη Νομαρχία Κορινθίας

9/7/2008
Τη διαδικτυακή πύλη www.e-korinthia.net.gr, η οποία παρέχει πληροφόρηση στους πολίτες για τις διαδικασίες που απαιτούνται για έκδοση αδειών ή πιστοποιητικών αλλά και φωνητική πύλη μέσω της οποίας μπορούν να ενημερωθούν για υπηρεσίες που παρέχονται από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας, παρουσίασε ο Νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς.

Τα δύο αυτά έργα υλοποίηθηκαν στο πλαίσιου του έργο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, που υλοποίησε η Νομαρχία, με χρηματοδότηση 204.000 € από το επιχειρησιακό πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας" του Γ΄ΚΠΣ.

Να σημειωθεί ότι μέσω της φωνητικής πύλη και ειδικότερα, του αριθμού 2741360644, ο κάθε πολίτης μπορεί να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών, Χωροταξίας-Πολεοδομίας-Περιβάλλοντος, Εμπορίου & Τουρισμού, Γεωργίας, ΚΕΠ, ΚΤΕΟ, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κτηνιατρικής, Βιομηχανίας και Υγείας. 

Κατά την παρουσίαση του έργου, ο κ. Ταγαράς σημειώσε με έμφαση ότι θα προωθήσει και άλλες δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο πλαίσιο της του Δ΄ ΚΠΣ για τις οποίες -όπως είπε- έχουν ήδη εγκριθεί 58.000 €, ώστε να εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες.