Σαβ, 25 Μαϊ 2024
Αρχική  > Δήμοι

(ΒΙΝΤΕΟ) Καταγγελία για ξυλοδαρμό συμβασιούχων στην Πάτρα. Διαψεύδει η δημοτική αρχή

12/4/2024

Σε καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό συναδέλφων τους που μετέχουν στην κατάληψη του Δημαρχείου Πατρών, επί της οδού Μαιζώνος, προχώρησε ο Σύλλογος «Συμβασιούχοι Κοινωφελούς Εργασίας 2018/2019/2020»

Συγκεκριμένα σε email που απέστειλαν προς τα ΜΜΕ αναφέρουν :

" 5.10
Κουκουλοφόροι με τη συνοδεία αντιδημάρχου, φωνάζοντας και απειλόντας συμβασιούχους που φύλασαν το Δημαρχείο , επιτέθηκαν στους εργαζομένους με καδρόνια . Έκοψαν αλυσίδες , και ξεκίνησαν να χτυπούν τους εργαζόμενους , καταλήγοντας αυτή τη στιγμή 2 συνάδελφοι μας αιμόφυρτοι.
Συμβασιούχοι Κοινωφελούς Εργασίας 2018/2019/2020 "

 

Πελετίδης: Προσπάθεια συκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας

 

«Καταγγέλλουμε τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται από δημοσιογράφους για δήθεν ξυλοδαρμούς και επιθέσεις, και την προσπάθεια συκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού για «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα». Ο λαός της Πάτρας ξέρει καλά ποιοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, βάζοντας την Δημοτική Αρχή στο στόχαστρο. Τους λέμε, όμως, να μην ελπίζουν! Όση λάσπη και να ρίξουν, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, ούτε την αγωνιστική στάση της Δημοτικής Αρχής, ούτε το ψεύτικο ενδιαφέρον αυτών που κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των συμβασιούχων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.