Τετ, 16 Οκτ 2019
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Βανέσσα Μαραγκού,Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Καλλιθέας

9/5/2019
Είμαι η Βανέσσα-Βασιλική Α. Μαραγκού, υποψηφία Κοινοτική Σύμβουλος 3ης Κοινότητας Καλλιθέας. Είμαι δημοσιογράφος, γυμνάστρια, δασκάλα χορού και σπουδάζω Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Εργάζομαι ως στρατιωτικός και είμαι εθελόντρια διασώστρια στην κινητή ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών της Πολεμικής Αεροπορίας. Διδάσκω εθελοντικά σε δήμους μαθήματα χορού, πρώτες βοήθειες και θέματα διάσωσης.

Ως διαιτητής ποδοσφαίρου έχω συμμετάσχει σε 3 τελικούς πρωταθλήματος ανδρών και 2 τελικούς κυπέλλου Ελλάδος ανδρών – γυναικών στο ποδόσφαιρο άμμου, ενώ έχω σφυρίξει και πλήθος φιλανθρωπικών αγώνων.

Στο παρελθόν υπήρξα αθλήτρια Στίβου στο Γ.Σ. Καλλιθέας με πολλές διακρίσεις στο μήκος και στα εμπόδια.

Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητές μου, θέλω ως γυναίκα και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας να γίνω μέρος της λύσης για πολλούς. Να δώσω τη δική μου νότα και το δικό μου στίγμα στον αθλητισμό, στα πολιτιστικά, στον εθελοντισμό.

Στήν Καλλιθέα αξίζει μία νέα αρχή. Μία νέα ικανή και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση, που θα υλοποιήσει τα έργα εκείνα που θα κάνουν την ζωή μας καλύτερη. Χρειάζεται μία νέα αυτοδιοίκηση που θα "μπορεί" να κάνει έργο.

Οι πολίτες αναζητούν, πέρα απο τα κόμματα και τις ιδεολογίες, ανθρώπους που θα είναι σε θέση να οδηγήσουν την Καλλιθέα στην Ανάπτυξη και στην πρόοδο..νΑνθρώπους που θα δημιουργήσουν αυτές τις προυποθέσεις...

Για μένα ολα τα παραπάνω αποτελούν ειλικρινή και ουσιαστική δέσμευση. Κοιτάζουμε μπροστά!!! Για να κάνει η Καλλιθέα μια νέα Αρχή!!!

Βαδίζω στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ασκούνη με τον συνδιασμό «Προοπτική ζωής» γιατί στο πρόσωπό του αναγνωρίζω την ειλικρινή πρόθεση να ξαναφτιάξουμε την Καλλιθέα που μας αξίζει.
Μια Συγχρονη - Φιλική Πόλη!!!