Σαβ, 29 Ιαν 2022
Αρχική  > Το βήμα του Αιρετού

Β. Κασαπίδης: Mόλις το 17 τοις εκατό πανελλαδικά έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει το click away

14/12/2020

Θυμό ,αγανάκτηση και αναστάτωση έφερε στους επαγγελματίες των μικρών τοπικών επιχειρήσεων της Αλεξανδρούπολης η εφαρμογή του νέου μέτρου « Click Away» καθώς βλέπουν να χάνεται οριστικά η χριστουγεννιάτικη περίοδος για την αγορά.

 

«To Click Away θα αποτελέσει την χαριστική βολή στις μικρές τοπικές επιχειρήσεις ,»δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βασίλης Κασαπίδης ,υπογραμμίζοντας πως «τα νέα μέτρα μας βάζουν σε μια διαδικασία ενός μεσοβέζικου τρόπου που φοβάμαι πάρα πολύ ότι δημιουργούν και καλλιεργούν πλέον ασυνείδητά μια αγορά ,ένα εμπόριο δυο ταχυτήτων.»

Όπως υποστήριξε, μόλις το 17% πανελλαδικά έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει αυτό το μέτρο, ενώ όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι που αποτελούν κυρίως και τον κορμό αυτού του κλάδου θα μείνουν πίσω γιατί ούτε την οργάνωση διαθέτουν για να μπορούν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά ούτε και τον τρόπο να το κάνουν αυτό.

«Το μέτρο δεν έχει να προσδώσει τίποτε απολύτως στο 83% των επιχειρήσεων που περίμεναν την εορταστική περίοδο για να κάνουν έναν τζίρο,» είπε ο κ. Κασαπίδης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο τζίρος των Χριστουγέννων κρατούσε ζωντανές τις επιχειρήσεις μέχρι το Πάσχα.»