Δευ, 25 Μαϊ 2020
Αρχική  > AIRETOS - ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

AΙRETOS Φεβρουαρίου: Κατεβάστε και διαβάστε την έντυπη έκδοση

27/2/2019

Νέο ξεκίνημα σε έντυπη  μορφή

Από τη Δευτέρα σε όλα τα δημαρχεία της Αττικής και σε επιλεγμένα σημεία!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

 

Aπαραίτητος  όρος έως και κανόνας είναι ότι τα γραπτά μένουν. Διαδίδονται μέσα από την εφημερίδα  με αυτόν τον τρόπο, οι ειδήσεις  και οι απόψεις των αιρετών παντού. Aπό το καφενείο μέχρι το σπίτι, ιδίως δε σε ανθρώπους  οι οποίοι δεν έχουν τη γνώση  να ανοίξουν τον υπολογιστή, όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο στην εποχή μας . Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος ελεύθερος για ανάγνωση .

 

Ιδιαίτερα για τους πολίτες  είναι λύση προκειμένου να επιλέξουν ποιον θα ψηφίσουν.  Να ταυτοποιούνται οι θέσεις και οι προτάσεις με τα πρόσωπα .Έτσι στο τέλος της θητείας των αιρετών  θα μπορούν να επιλέξουν αν όλα αυτά που υποσχέθηκαν,  έχουν γίνει πράξη .

 

Rεύμα, η αυτοδιοίκηση κατά πολλούς,  ισχυρό δεν έχει.  Ασχέτως αν είναι η πλησιέστερη εξουσία στον πολίτη.  Ασχέτως αν αναδείχτηκαν Δήμαρχοι οι οποίοι περπάτησαν στα όρια του Νόμου, για να στηρίξουν τους πολίτες και την πόλη τους, με το Κράτος να έρχεται σε επόμενο χρόνο να το νομιμοποιήσει.  Αυτούς θα  τους στηρίζει η εφημερίδα μας .

 

Ενωτικός και συνεκτικός για μια κοινωνία είναι ο ρόλος του αιρετού (Δήμαρχος ,Περιφερειάρχης Βουλευτής)  όταν αφιερώνει την προσπάθεια του στην ουσία της πολιτικής που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας. Αυτό περιγράφεται με τις λέξεις συνέργεια , αλληλεγγύη , συνεργατικότητα και νομιμότητα .Όταν δεν τηρεί τα παραπάνω υπάρχει ο Τύπος για να ελέγχει.

 

Τελικός αποδέκτης  της Δημοκρατικής  οργάνωσης του Κράτους είναι ο πολίτης, ο οποίος εκλέγει την ηγεσία του κάθε 4 περίπου χρόνια. Η  Αυτοδιοίκηση στα χρόνια της  κρίσης, συμπιέστηκε από την κεντρική διοίκηση, με μείωση των πόρων - και αφαίμαξη όσων διέθεταν- με πρόσφατο παράδειγμα  τα ταμειακά διαθέσιμα . Η αρθρογραφία του airetos.gr υπήρξε διαρκής στα θέματα της Αυτοδιοίκησης και αυτό τον δρόμο συνεχίζει και στην έντυπη μορφή.

 

O  airetos με συσσωρευμένη εμπειρία ετών, ήρθε για να μείνει . Να καταστεί το αυτοδιοικητικό έντυπο της Αττικής που θα φέρει  τον θεσμό κοντά σε όλους τους πολίτες και κυρίως στους νέους ανθρώπους.

 

Sταθήκαμε  από την αρχή της δημιουργίας του AIRETOU απέναντι στην παραπληροφόρηση .Θα συνεχίσουμε έτσι δείχνοντας από τα πρώτα μας βήματα ότι αυτό που προβάλλουμε  είναι έγκυρη ενημέρωση .

Καλή ανάγνωση.