Δευ, 23 Μαϊ 2022
Αρχική  > Δαίμων...

«Υπηρεσιακός σκοπός» το ότι ο Βορίδης πήγε να φάει με τον Καμπόσο ;

17/1/2022

« Ένας πραγματικός φίλος, ήρθε να με δει απόψε στο Άργος , χωρίς ατζέντα, χωρίς πρωτόκολλο, έτσι απλά, φάγαμε και τα είπαμε, θυμηθήκαμε παλιές ωραίες ιστορίες....όταν δεν είχε κανένας απ' τους δύο μας αξιώματα. »

Με αυτή τη λυρική περιγραφή, συνοδεία χαμογελαστής φωτογραφίας υπό το ρομαντικό φωτισμό ενός εστιατορίου, ανέδειξε ο Δήμαρχος Άργους–Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος το γεγονός ότι συνέφαγε με τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

( Ο Δ. Καμπόσος, ως γνωστόν, έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία με Απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεπεία σχολίων του για τον τέως Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Ο Πρωθυπουργός είχε τότε ανακοινώσει: «O κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».)

 

Θα αναρωτηθείτε βεβαίως, εν μέσω συνθηκών πανδημίας και ακρίβειας, ποιον ενδιαφέρει με ποιον τρώει και με ποιον δεν τρώει ο Βορίδης.

Ορθή απορία, εάν δεν είχαμε πληρώσει όλοι μας από τον κρατικό προϋπολογισμό τη μετακίνηση τεσσάρων ατόμων για να συνοδεύσουν τον Υπουργό στο Άργος «για υπηρεσιακό σκοπό».

 

Στην αριθμ. πρωτ. 1836/13.1.2022 Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης για ποσό ύψους ογδόντα ευρώ (80,00 €), για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου, προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη ημερήσιας αποζημίωσης για τη μετακίνηση οδικώς, τεσσάρων προσώπων προσωπικού ασφαλείας του Υπουργού, για να τον συνοδεύσουν, στο Δήμο Άργους «για υπηρεσιακό σκοπό».

 

Ευτυχώς να λέμε που δεν βαρυστομάχιασε ο Βορίδης, να θέλει να αράξει με «παλιές ωραίες ιστορίες» με τον «πραγματικό φίλο» του όλο το βράδυ στην κατά τα λοιπά πανέμορφη ιστορική πόλη, γιατί θα πληρώναμε από τον κρατικό προϋπολογισμό, όχι μόνο την ημερήσια αποζημίωση, αλλά και δαπάνες διανυκτέρευσης τεσσάρων ατόμων για τον «υπηρεσιακό σκοπό».

 

Ακολουθούν τα σχετικά: