Τετ, 17 Ιουλ 2019
Αρχική  > Δαίμων...

Το χρίσμα και η απουσία

2/11/2018
Διαβάζουμε πρώτα και μετά σχολιάζουμε

Μα* ούτε τη Δούρου δεν μπορεί να ελέγξει πλέον ο Τσίπρας ; Η Περιφερειάρχης Αττικής έπρεπε χθες να εμφανιστεί με το χρίσμα που της έδωσε ο Πρωθυπουργός ως Εντεταλμένη της Κυβέρνησης στην Ελληνογερμανική Συνέλευση.
Αλλά η Δούρου έμεινε στην Αθήνα και έστειλε στη Χερσόνησο της Κρήτης για την 8η ΕΓΣ τον Βασίλειο Τσολακίδη.
Επειδή φοβήθηκε τις αντιδράσεις των δικών της αυτοδιοικητικών, απαξίωσε πλήρως την ελληνική εκπροσώπηση, την ώρα που ο διάδοχος του Φούχτελ, Υφυπουργός Νόρμπερτ Μπάρτλε, ήλπιζε σε μια νέα αρχή της συνεργασίας Δήμων και Περιφερειών.
«Όταν ορίζεται κάποιος να εκπρόσωπος της Ελλάδας, οφείλει να μην υπακούει σε απαγορευτικά σήματα που δίνουν κάποιοι άλλοι» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Ο δε Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, άφησε σύξυλους τον Γερμανό Πρεσβευτή, τον Μπάρτλε και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και εγκατέλειψε τη συνέντευξη Τύπου οργισμένος από τη δικαιολογία του Τσολακίδη (σε ερώτηση των “Νέων”) ότι για... ανυπέρβλητους προσωπικούς λόγους δεν πήγε η Δούρου.


* Εφημερίδα “Τα Νέα”, έντυπη έκδοση, 2/11/2018

Σχόλιο Στήλης

Μπορεί όπως θα διαβάσατε  η κα Δούρου να μην πήγε στην Κρήτη αλλά εδώ προκύπτει και ένα ερώτημα.Εκεί στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δε θυμούνται ότι η Περιφερειάρχης Αττικής έχει στο συνδυασμό της Περιφερειακούς Συμβούλους που είναι στη ΛΑΕ και θα αντιδρούν σε τέτοιες εκπροσωπήσεις;;; Κάτι δεν πάει καλά εκεί και άσχετα με την μη παρουσία της κας Δούρου η οποία μπορεί να έθιξε τους παρευρισκόμενους , η παρουσία της εκεί δε θα τη βοηθούσε αντίθετα μπορεί να της έκανε και ζημιά.