e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Στην Ελλάδα ο θεός πληρώνει όταν καταστρέφει-Οι "μπαχαλάκηδες;;;;"

20/7/2017
Στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα έχουν συμβεί σε έντονο βαθμό δυο ειδών "φυσικές"καταστροφές.Η μία είναι οι ζημιές στο 100% σε πολλές περιοχές της επικράτειας της αγροτικής παραγωγής που προκλήθηκε από τις καταιγίδες, το χαλάζι και τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία σημειώθηκαν.Αυτά τα φαινόμενα πολλές φορές χαρακτηρίζονται θεομηνίες και εκεί το Κράτος επεμβαίνει μέσω του ΕΛΓΑ καταγράφει τις ζημιές σε καλλιέργειες και αποζημιώνει τους αγρότες σε ένα ποσοστό.Άρα λοιπόν εκεί το Κράτος παρεμβαίνει προκειμένου να αποζημιώσει για κάτι που υπερβαίνει την ανθρώπινη φύση.

Το άλλο παράδειγμα είναι οι "φυσικές" καταστροφές τις οποίες προκαλεί ο άνθρωπος ηθελημένα , με καλυμμένο το πρόσωπο πολλές φορές για να μην τον αναγνωρίσουν και  καταστρέφει την περιουσία ή του Κράτους,μνημεία,ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων και πρόσφατα στην Ερμού και το Μοναστηράκι σε περιουσίες 60 και πλέον καταστηματαρχών.

Σε αυτή την περίπτωση που τα θέματα μας ακουμπούν στο γήινο, ξέρουμε ότι δε φταίει ο θεός η κακιά μας η μοίρα αλλά κάποιος συμπολίτης μας τι γίνεται;;;. Αυτά που συμβαίνουν στο Κέντρο της Αθήνας εν ολίγοις είναι πλέον κομμάτι της παράδοσής μας  και αυτό γιατί συμβαίνουν κατά κόρον τα τελευταία 10 χρόνια όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα αναζοπυρώνονται.

Υπάρχει η πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη την οποία θέτει σταθερά εδώ και χρόνια για την μετατροπή του αδικήματος σε ιδιώνυμο , υπάρχει όμως και κάτι άλλο που πρέπει να μας αγχώσει και να δώσουμε λύση.
Ήδη το Χόλιγουντ ασχολήθηκε με την εικόνα του Κέντρου και μας παρουσίασε ως ανοχύρωτη Χώρα. Σκηνές όπου χιλιάδες διαδηλωτές διαμαρτύρονται (στην Ελλάδα των μνημονίων όπου αυτό δεν αναφέρεται βέβαια) και οι αστυνομικοί εμφανίζονται να χάνουν το παιχνίδι αφού κιόλας ο πρωταγωνιστής έκλεψε και μια μηχανή τους .
Ενδεικτικό από την άλλη είναι και το γεγονός ότι ενώ η παραγωγή της ταινίας ήθελε να γυρίσει σκηνές στην Ελλάδα , λόγω της γραφειοκρατίας πήγαν στην Τενερίφη.

Η εικόνα μιας Χώρας όπου είναι ανοχύρωτη απέναντι στο έγκλημα είναι ένα κόστος που κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε μαζεμένο αν δεν υπάρξει απάντηση από τους θεσμούς και συγκεκριμένα τον Νομοθέτη.

 

Το βήμα του Αιρετού

Στα όπλα, οι υποψήφιοι Αυτοδιοικητικοί!
Η απλή αναλογική μέσα από απλή πληροφορική!
Η προστασία των προσφυγόπουλων και το μέλλον της Ευρώπης
O καταστροφικός “Κλεισθένης” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το επόμενο κύμα αποκέντρωσης που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss