e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Στη Νέα Ιωνία γίνεται του...Μανούρη και του Γκότση

25/11/2016
Προσπάθεια σοβαρής παρέμβαση επιδιώκει η ΝΔ σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους των Β Αθήνας.'Οπως αναφέρει το www.ionianet.gr  δημόσια συζήτηση με θέμα: «Παιδεία: Προκλήσεις και Προοπτικές» συνδιοργάνωσαν η Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ. και η ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Ν. Ιωνίας, και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/11), στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρας» της Ν. Ιωνίας.

Κεντρικός ομιλητής της Εσπερίδας ήταν ο τ. Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών, βουλευτής Επικρατείας και αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ., κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ενώ το «πάνελ», που συντόνισε με επιτυχία η δημοσιογράφος και βουλευτής της Ν.Δ. στη Β΄ Αθήνας, κ. Σοφία Βούλτεψη, συμπλήρωσαν η δημοσιογράφος, βουλευτής Β΄ Αθήνας και αναπληρωματική Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ν.Δ., κ. Άννα Καραμανλή, καθώς και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ., φιλόλογος-πολιτικός επιστήμων, κ. Νίκος Κωστόπουλος.

Ο Γραμματέας του Οργανωτικού της Ν.Δ., κ. Βασίλης Σπανάκης, ότι οι άνθρωποι, που κατά το παρελθόν είχαν εμπιστευτεί άλλες πολιτικές παρατάξεις, άνθρωποι που στο παρελθόν μπορεί να είχαν ψηφίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα κάθονται δίπλα-δίπλα, έρχονται στις εκδηλώσεις των οργανώσεών μας, γιατί έχουν μία αγωνία για το μέλλον της χώρας

Κατόπιν ξεκίνησαν οι εισηγήσεις της Εσπερίδας, με πρώτη την κ. Άννα Καραμανλή, η οποία ανέπτυξετο θέμα: «Αθλητισμός, αναπόσπαστο κομμάτι της Παιδείας», 

Αμέσως μετά, έλαβε τον λόγο ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του, με θέμα: «Παιδεία, Προκλήσεις και Προοπτικές»

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρέμβαση-ομιλία του τ. Διευθύνοντος Συμβούλου του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» της Ν. Ιωνίας, κ. Παναγιώτη Μανούρη, με θέμα: «Η Δια Βίου Μάθηση ως αναγκαία προϋπόθεση για την καινοτομία και την ανάπτυξη της χώρας».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, μιλώντας στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ, η βουλευτής της Ν.Δ., κ. Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Σήμερα έχουμε μια εκδήλωση για την Παιδεία, και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε το κρίσιμο αυτό ζήτημα, πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η επιβίωση της χώρας εδώ και πολλά χρόνια, από όλες τις πλευρές του. Θέλουμε να κάνουμε μια ενημέρωση του κόσμου της Νέας Ιωνίας, γεγονός που εντάσσεται στο πλαίσιο μιας γενικότερης πορείας της Νέας Δημοκρατίας προς τον λαό, κι αυτό είναι ένα από τα πολλά θέματα που αντιμετωπίζουμε, που προσπαθούμε να αναλύσουμε, σε αυτές τις εξορμήσεις μας στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.».

Η  παρουσία της ΝΔ στην Νέα Ιωνία γίνεται σε ένα ρευστό κλίμα στα Αυτοδιοικητικά το οποίο περιλαμβάνει 3 ανεξαρτητοποιήσεις-διαγραφές  από τη δημοτική αρχή του Δημάρχου του κυρίου Γκότση και τη διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Κουλούρη από την παράταξη του κυρίου Μανούρη.

Έτσι λοιπόν από ότι φαίνεται ο σχεδιασμός της ΝΔ στην Νέα Ιωνία έχει συγκεκριμένη στόχευση και εκμεταλευόμενη τη ρευστή κατάσταση της πόλης ψαρεύει σε θολά νερά με μεγάλο καλάμι.
 

Το βήμα του Αιρετού

Η θεσμική αποσύνθεση των πόλεων στο βωμό μικροπολιτικών τυχοδιωκτισμών
Ο νέος υποψήφιος και οι «αυλικοί» του

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss