e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Πετάει ο Πουλάκης προς την ΚΕΔΕ

10/5/2017
Βουνό με βουνό δε σμίγει λέει ο λαός ,ωστόσο γέφυρα συνεννόησης φαίνεται να αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην ΚΕΔΕ και την Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Την αρχή έκανε η ΚΕΔΕ όπου με δελτίο τύπου της κάλεσε τον ΓΓ του ΥΠΕΣ  κ.Πουλάκη να παραστεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα ή στην επόμενη συνεδρίαση του.

Ανακοίνωση ΚΕΔΕ

Συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 65 3ος όροφος).
Μεταξύ των θεμάτων που έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν είναι οι παρατηρήσεις επί του Προεδρικού Διατάγματος «Καθορισμός προϋποθέσεων αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν εντός νομικών προσώπων των δήμων ή υπηρεσίας των δήμων», η λήψη απόφασης περί κατάργησης των τμημάτων των προνηπίων στους παιδικούς σταθμούς, οι Παρατηρήσεις – Προτάσεις για το τρέχον «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας» και το σχέδιο νόμου «Διακίνηση και Εμπορίας Νωπών και Ευαλλοίωτων Προϊόντων και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Να σημειωθεί ότι σε σημερινή εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Λέσβο από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκης υποστήριξε ότι δεν αρνήθηκε ποτέ την παρουσία του σε πρόσκληση συζήτησης.

Με την ευκαιρία της δημόσιας δήλωσής του η ΚΕΔΕ τον προσκαλεί να παραστεί είτε στην αυριανή, είτε στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις της Κυβέρνησης για την αλλαγή του Καλλικράτη.

Στη συνέχεια  απάντησε ο κύριος Πουλάκης με τρόπο που ανοίγει το δρόμο ώστε να καθήσουν στο τραπέζι του διαλόγου.


Απάντηση Πουλάκη

Με έκπληξη διάβασα αποψινό Δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ στο διαδίκτυο και έμαθα ότι είμαι προσκεκλημένος στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό και ελπίζω ότι σηματοδοτεί τη βούληση της ηγεσίας της ΚΕΔΕ να επανέλθει στο διάλογο από τον οποίο αποχώρησε. Δυστυχώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παραστώ. Πολύ δε περισσότερο, που για έναν ουσιαστικό διάλογο θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη επίσημη πρόσκληση και, φαντάζομαι, προηγούμενη ενημέρωση και των ίδιων των μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Περιμένω ευχαρίστως τις επόμενες μέρες, σε συνεννόηση με το γραφείο μου, να οριστεί συνάντησή μας.


 

Το βήμα του Αιρετού

Η θεσμική αποσύνθεση των πόλεων στο βωμό μικροπολιτικών τυχοδιωκτισμών
Ο νέος υποψήφιος και οι «αυλικοί» του

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss