e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Ολοταχώς στο Σχέδιο Πόλης η Ανθούσα. Εγκρίθηκε από το ΣτΕ. Πολιτική δικαίωση του πρωην αντιδημάρχου Παλλήνης Γρηγόρη Καραγιάννη

20/4/2016
Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα για τους κατοίκους της Ανθούσας. Το όμορφο προάστιο της Αττικής μπαίνει επιτέλους  στο σχέδιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του airetos.gr το σχέδιο εγκρίθηκε από το ΣτΕ και οδεύει προς υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η περιοχή ξεπερνά οριστικά  προβλήματα δασικού χαρακτήρα και απομένει η πράξη εφαρμογής, προκειμένου να εκδοθούν άδειες οικοδόμησης.

Ο airetos.gr παρακολουθεί στενά το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια. Γνωρίζει τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι οι κοινοτάρχες της Ανθούσας. Γνωρίζει ακόμη  ότι η επιτυχία αυτή στο τελικό στάδιο, οφείλεται στην εργατικότητα και μεθοδικότητα του πρώην Αντιδημάρχου Παλλήνης Γρηγόρη Καραγιάννη. ο οποίος παρόλα αυτά δεν δέχθηκε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τη δημοτική  αρχή.

 Παραθέτουμε την επιστολή τoυ κ. Καραγιάννη προς τους πολίτες της Ανθούσας από τον Ιούλιο του 2014 όπου περιγράφονται με απόλυτο τρόπο η πραγματικότητα και οι ενέργειες του

Συμπολίτες της Ανθούσας.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου, με έναν προς έναν προσωπικά, γιατί οι κόποι & οι αγωνίες μας απέδωσαν τους καρπούς τους.

 Ολοκληρώθηκε πλήρως από πολεοδομικής άποψης ο έλεγχος της μελέτης ένταξης της Ανθούσας στο σχέδιο πόλης.
Στις από 02/07/14 & 16/07/14 συνεδριάσεις του κεντρικού συμβουλίου πολεοδομικών θεμάτων & αμφισβητήσεων ( ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α) του υπουργείου ΥΠΕΚΑ εγκρίθηκε, με βάση πολεοδομικά κριτήρια, η ένταξη της περιοχής μας στο σχέδιο πόλης.

Η εγκεκριμένη από το ΥΠΕΚΑ πολεοδομική μελέτη διαβιβάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣΤΕ) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης της Ανθούσας μας στο σχέδιο πόλης.

Εξέλιξη μοναδική στην όλη έως σήμερα πορεία ένταξης στο σχέδιο και συνάμα ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική.
Εξέλιξη που δεν προκύπτει ως δια μαγείας ούτε επειδή επήλθε το πλήρωμα του χρόνου, αλλά οφείλεται στην συνεχή προσπάθεια συμπλήρωσης-ολοκλήρωσης του φακέλου ένταξης, με εγκρίσεις μελετών, με υποβολή & εγκρίσεις νέων απαραιτήτων μελετών , με οριοθετήσεις – διευθετήσεις ρεμάτων, κ.α , μα πάνω από όλα στην συνεχή επιμονή της παρούσας Διοίκησης για την άμεση προώθηση του σχεδίου πόλης της Ανθούσας.
Δεν υπάρχει καλύτερη δικαίωση & μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν Αντιδήμαρχο καθ’ ύλην αρμόδιο με τον πολεοδομικό σχεδιασμό να κλείνει τον τρέχοντα αυτοδιοικητικό κύκλο με μια τέτοια επιτυχία.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια φορά ακόμη που το 2010 με εκλέξατε 1ο Δημοτικό Σύμβουλο με την προσδοκία να συμβάλλω καθοριστικά στην εξέλιξη του σχεδίου πόλης του τόπου μας.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο μας που με εμπιστεύθηκε στην νευραλγική αυτή θέση.
Η παραπάνω εξέλιξη μας δικαιώνει όλους με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες από καρδιάς για την υπερψήφιση μου στην εκλογική μας περιφέρεια στις πρόσφατες εκλογές ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Η πράξη αυτή με τιμά & φανερώνει την αμοιβαία εμπιστοσύνη που διέπει την σχέση μας.
Εμπιστοσύνη που οικοδομήθηκε πάνω σε γερά θεμέλια μέσα από αλήθειες.

Την εμπιστοσύνη αυτή την ανταποδίδω με αυτή την απόφαση σταθμό στην πορεία ένταξης της Ανθούσας στο σχέδιο, εξέλιξη δικαίωσης των προσπαθειών μας. Κοιτώντας σας όπως πάντα στα μάτια θα ήθελα να σας δηλώσω ότι θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην πραγματοποίηση του ονείρου που είναι:

Η ΑΝΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ

Αντιδήμαρχος Παλλήνης

Γρηγόρης Απ. Καραγιάννης
 

Το βήμα του Αιρετού

Φυγή και μετανάστευση Αυτοδιοικητικών
O καταστροφικός “Κλεισθένης” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το επόμενο κύμα αποκέντρωσης που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής
«Σώματα που δεν ξέρουν πια πώς ν’ αγαπήσουν» (Με αφορμή τη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Ρένα Δούρου)
Η πολιτική της Κυβέρνησης θα φέρει συναλλαγή και παραλυτική ισορροπία στους Δήμους

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss