e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Ολική αναμόρφωση με νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης

10/10/2017
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται πλέον οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου του στίβου του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη, οι οποίες εκτελούνται με κλειστό το στάδιο για το κοινό και τους αθλούμενους για λόγους ασφαλείας.

Οι εργασίες τοποθέτησης νέου ταρτάν, τελευταίας γενιάς με οργανωμένη υποδομή που περιλαμβάνει ακόμη και την αποτροπή της ανάπτυξης μικροοργανισμών, και των κουλουάρ στίβου γύρω από τον αγωνιστικό χώρο είναι από τις τελευταίες που απομένουν για την ολική αναμόρφωση του αγωνιστικού χώρου.

Τις εργασίες επιθεώρησαν χθες το πρωί ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού Δημήτρης Ζιγκερίδης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Αλέξανδρος Σιμητόπουλος καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρίας για την εξέλιξή τους.

«Πρόκειται για ένα ‘‘στολίδι’’, ένα κορυφαίο, πρότυπο αθλητικό κέντρο υπερτοπικής σημασίας, σημείο αναφοράς για όλη τη Θεσσαλονίκη, που εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε υπερσύγχρονες υποδομές, με ποιότητα και ασφάλεια», ανέφερε, επιθεωρώντας τις εργασίες, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Ήδη τα ειδικά συνεργεία ολοκληρώνουν την επίστρωση με αντικραδασμικό τάπητα, για να ακολουθήσει η επίστρωση του ταρτάν, έτσι ώστε ο χώρος να παραδοθεί στους πολίτες και στους αθλητικούς συλλόγους πλήρως ανανεωμένος. Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενο διάστημα είχε τοποθετηθεί η απαραίτητη υποδομή στους διαδρόμους στίβου που αποτελούσε το τελευταίο στάδιο πριν την επίστρωση του ταρτάν.

Στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης έχουν ήδη προηγηθεί εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου και τελευταίας γενιάς φυσικού χλοοτάπητα, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του χώρου των κερκίδων, δημιουργώντας σε αυτές ειδικούς χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για την ανάπτυξη και άλλων δραστηριοτήτων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (αντικατάσταση χλοοτάπητα, ταρτάν/κουλουάρ, ανακατασκευή κερκίδων, τοποθέτηση καθισμάτων και σκεπάστρου, διαμόρφωση χώρων γραφείων και αθλητισμού, περίφραξη, τοιχίο αντιστήριξης, δημιουργία αναψυκτηρίου, βελτιωτικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο κ.λπ.), αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν εξασφαλιστεί εξολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.
 

Το βήμα του Αιρετού

Νέες απαλλαγές από δημοτικά τέλη για χατήρι μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών
Ενότητα όλων των πολιτικών δυνάμεων. Χωρίς αστερίσκους και άνω τελείες!
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss