e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Κυβέρνηση στρατηγικής της μίας εβδομάδας και....βλέπουμε

19/9/2017
Μία απλή αναζήτηση μπορεί πολλές φορές να αναδείξει μικρές αλλά σημαντικές αλήθειες.Τα στελέχη της Κυβέρνησης και αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά επιλογή χαράσσουν τη στρατηγική τους με τη λογική της μίας εβδομάδας.Χαρακτηριστικά παρατίθενται μερικά παραδείγματα:
Παπαχριστόπουλος για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια
«Δεν θριαμβολογώ,η χώρα μπορεί να βγει απ' αυτή τη λαίλαπα των 7 χρόνων» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος. «Η χώρα τελειώνει από μια μεγάλη περιπέτεια» πρόσθεσε λίγα δευτερόλεπτα μετά μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και κατέληξε: «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας εβδομάδας, η χώρα απ' αυτό το τούνελ που μπήκε να βγει οριστικά»

Παπαχριστόπουλος μία εβδομάδα μετά το ναυάγιο της Αγίας Ζώνης και τη ρύπανση:

Ναι μπήκα και έκανα μπάνιο στη θάλασσα, έχω ένα πρόβλημα στο πόδι μου και πρέπει να κάνω μπάνια, μπήκα στη θάλασσα στην Βούλα και έκανα κανονικά μπάνιο


Τσίπρας για  τις Γαλλικές εκλογές:

Πιθανόν να είναι ο μοναδικός στον κόσμο που σε πέντε μέρες στήριξε τρεις υποψηφίους, Αμόν , Μελανσόν, Μακρόν.

Χρήστος Σπίρτζης για την κατάσταση που επικρατεί στα ραδιόφωνα τον Οκτώβριο του 2016
Όπως λοιπόν είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης «έχουμε προαναγγείλει ότι θα χουμε εξελίξεις στα ραδιόφωνα. Εμείς όταν προαναγγέλλουμε κάτι, το κάνουμε. Πριν αλλάξει ο χρόνος. Τώρα αν κάνουμε και πέντε μέρες αργότερα, μη μας κατηγορήσετε γι’ αυτό αλλά, θα είναι πάρα πολύ σύντομα», επισημαίνοντας ότι «πρέπει και στο ραδιόφωνο, το χάος που υπάρχει, γιατί μιλάμε για χάος, να μπει σε μια άλλη λογική, σε μια λογική που θα δίνει και στους ακροατές αυτό που θα πρέπει να δώσει και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση, αλλά να υπάρχει και μια νόμιμη και συγκεκριμένη λειτουργία. Υπάρχουν με το ραδιόφωνο πάρα πολλά θέματα και  για την  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας».

Νίκος Παππάς για τα ιδιωτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια τον Οκτώβριο του 2016
Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή τα κανάλια που δεν πήραν άδεια υποχρεούνται να κλείσουν σε πέντε (5) ημέρες αντί για τρεις μήνες που προέβλεπε αρχικά ο νόμος. Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από την στιγμή που θα υπογραφεί η τελική απόφαση και θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Η πρακτική αυτή προσφέρει κάλυψη στην Κυβέρνηση προκειμένου να στρέφεται το ενδιαφέρον της Κοινωνίας από τα κύρια  ζητήματα στη σφαίρα της Παραπολιτικής.Η πικρή αλήθεια όμως είναι ότι στο πρόσφατο παράδειγμα της μόλυνσης της παράκτιας ζώνης δε φθάνουν 5 μέρες για να αποκατασταθεί η ισορροπία στο περιβάλλον αλλά πέντε και πλέον χρόνια.
Ακόμα περισσότερο πικρή είναι και η διαπίστωση ότι ούτε για πενήντα λεπτά δε διήρκεσε η δήλωση Κουρουμπλή περί παραίτησης και την πήρε πίσω μόνος του.

Υπάρχει όμως και η πενθήμερη καθυστέρηση  στην αντίδραση της Κυβέρνησης να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να αντιδράσει.

Αν στο τέλος του μήνα όμως ο πολίτης καθυστερήσει να καταβάλλει για 5 δευτερόλεπτα τη δόση του στην εφορία τότε χρεώνεται με τόκους υπερημερίας.

Η ευθύνη του πολίτη όμως έγκειται στο γεγονός ότι μετά από πέντε μέρες συνήθως ξεχνάει και αυτός.


ΔΚ
 

Το βήμα του Αιρετού

Νέες απαλλαγές από δημοτικά τέλη για χατήρι μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών
Ενότητα όλων των πολιτικών δυνάμεων. Χωρίς αστερίσκους και άνω τελείες!
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss