Παρ, 24 Μαϊ 2019
Αρχική  > Περιφέρειες

Κώστας Κουλούρης :Οι Δημότες δίνουν το χρίσμα

9/11/2018
Την απόφασή τους να συνεργαστούν ανακοίνωσαν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην από κοινού συνέντευξη τύπου η Δημοτική παράταξη «Δύναμη προοπτικής», με Επικεφαλής την κα. Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος. Κώστας Κουλούρης ενόψει των Δημοτικών εκλογών του 2019 στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας Αττικής.

Όπως δήλωσε ο κος.Κουλούρης στον airetos.gr:

«Την Τρίτη μπήκαν τα θεμέλια μιας συνεργασίας που σκοπό έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας του Δημότη.
Ξεκινά, μια νέα εποχή για τη Νέα Ιωνία με αρχές, αξίες, συμμετοχή, ιδέες και σε αυτό το νέο ξεκίνημα δηλώνουμε παρόντες τόσο η Δέσποινα όσο και εγώ.

Ένας είναι πλέον ο δρόμος για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας. Αυτός της συνεννόησης, της συμπόρευσης, της ενότητας και της συνευθύνης.

Όταν υπάρχουν κοινές απόψεις για τα ουσιώδη θέματα που απασχολούν τον τόπο μας, δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να ενωθούμε και να εργαστούμε όλοι μαζί για την Πόλη μας.  

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου έχει απολύτως αποτύχει να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, συνεπώς η συνεργασία μας δεν είναι απλά επιλογή μας, είναι επιτακτική ανάγκη. Μέσα από τη συμπόρευσή μας με τη Δέσποινα Θωμαΐδου και την παράταξή της,μας δίνεται η ευκαιρία να επεξεργαστούμε από κοινού ιδέες και δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στη συστράτευση αυτή δεν υπάρχουν αποκλεισμοί.

Οραματιζόμαστε μια νέα πορεία για τη Νέα Ιωνία, μια πορεία που θα την χαράξουμε όλοι μαζί.

Το προσκλητήριο είναι ανοιχτό σε όλους τους Δημότες, ώστε να γίνουν συνοδοιπόροι και συνδιαμορφωτές στον αγώνα αυτό.

Εμείς δεν θα παρακολουθήσουμε την ανούσια και επικοινωνιακή διαδικασία των δοτών υποψηφίων μέσω της δήθεν απόδοσης χρίσματος.

Εμείς επιζητούμε μόνο ένα χρίσμα: Αυτό που θα μας δώσουν οι δημότες και οι δημότισσες της Νέας Ιωνίας, σε εμάς«Οι δημότες δίνουν το χρίσμα».