Τετ, 17 Ιουλ 2019
Αρχική  > Κυβέρνηση -Υπουργεία - Βουλή

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Τελευταία ευκαιρία ΣΗΜΕΡΑ για τους ΟΤΑ να υποβάλουν αιτήματα λήψης υπαλλήλων

14/9/2018

 Ξανανοίγει σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, για ελάχιστες ώρες, η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αιτημάτων λήψης υπαλλήλων μέσω του Β’ Κύκλου του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας για το 2018.

 

Η σχετική Ανακοίνωση δημοσιεύθηκε χθες, 13 Σεπτεμβρίου, ενημερώνοντας ότι η εφαρμογή ανοίγει ξανά σήμερα από τις 9.00 έως τις 15.00.

 

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική προθεσμία για τους Φορείς, μεταξύ των οποίων οι Ο.Τ.Α.,για τη υποβάλουν αιτήματα ήταν αρχικώς η 25η Αυγούστου και είχε παραταθεί μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου με εγκύκλιο http://www.airetos.gr/gerobasiliparatasi-prothesmias-ota-gia-ypoboli-aitimatwn-lipsis-ypallilwn-mesw-kinitikotitas-egkyklios.aspx της Όλγας Γεροβασίλη.

 

Βεβαίως για να αιτηθούν και να λάβουν οι Ο.Τ.Α. υπαλλήλους μέσω Κινητικότητας, είτε με μετάταξη είτε με απόσπαση, χρειάζεται η ολοκλήρωση συγκεκριμένων ενεργειών, ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις (π.χ. κατάρτιση περιγραμμάτων θέσεων εργασίας για όλες τις θέσεις του Φορέα και καταχώρισή τους, μαζί με την κατανομή θέσεων ανά οργανική μονάδα, στο ψηφιακό οργανόγραμμα).

 

Δείτε το πλήρες περιεχόμενο της χθεσινής Ανακοίνωσης:

 

« Δυνατότητα υποβολής αιτημάτων για Β’ Κύκλο Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2018

Κατόπιν σχετικών αιτημάτων Υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή για την υποβολή αιτημάτων πλήρωσης θέσεων του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (https://hr.apografi.gov.gr) θα ανοίξει ξανά την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 από 09.00 έως 15.00 για τυχόν συμπληρώσεις, τροποποιήσεις καταχωρήσεων. »