Δευ, 25 Μαρ 2019
Αρχική  > Κοινωνική Πολιτική- Πολιτισμός

Η Ελένη Βιτάλη στο Δήμο Μαρκοπούλου την Κυριακή 5 Αυγούστου

3/8/2018
«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Την προηγουμένη Κυριακή, 29 Ιουλίου, όπως ήταν αυτονόητο, λόγω Εθνικού Πένθους, αναβάλαμε την προγραμματισμένη Συναυλία, της κας Ελένης Βιτάλη.
Η αρχική μας σκέψη, ήταν να την ματαιώσουμε ολοσχερώς, όταν η κα Βιτάλη ευγενέστατα προσφέρθηκε να την πραγματοποιήσουμε, αυτή την Κυριακή, 5 Αυγούστου!
Επειδή όμως είναι μια ανοιχτή και δωρεάν για όλους Συναυλία, όπως συμβαίνει πάντα στις Κυριακάτικες Πεζοδρομήσεις, την οποία θα παρακολουθήσουν 2.000 και πλέον άτομα, αποφασίσαμε ειδικά και μόνο, για αυτήν την φορά, να την συνδυάσουμε με ένα ΔΥΝΑΤΟ Κάλεσμα Αλληλεγγύης, για Συλλογή Τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμάκων για τα Κέντρα Υγείας Νέας Μάκρης και Ραφήνας!
Το ειδικό Τραπέζι Συλλογής Τροφίμων και Φαρμάκων, θα βρίσκεται μπροστά από την Τράπεζα ALPHA από τις 8 μ.μ.
Σας καλώ από καρδιάς, να ξεπεράσουμε όλοι μαζί, κάθε προηγούμενο, έμπρακτης Αλληλεγγύης στους Συνανθρώπους μας.

Η Συναυλία, λοιπόν, της καταξιωμένης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας, θα γίνει αυτήν την Κυριακή, 5 Αυγούστου και θα έχει έντονο Κοινωνικό Χαρακτήρα, αφού θα περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό Κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων και Φαρμάκων! Επισημαίνουμε ότι όλα τα Φάρμακα, που θα συγκεντρώσουμε, θα διατεθούν στα Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και Ραφήνας.»

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.