Κυρ, 16 Ιουν 2019
Αρχική  > Νομαρχίες  > Ε.Ν.Α.Ε

Το troktiko «ροκάνισε» τις...γυναίκες. Ο φόβος φυλάει τα έρμα
Ακυρώθηκε η 5η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Αιρετών Γυναικών
Δείτε την επιστολή της ΚΕΔΚΕ

10/6/2010
Τη σκυτάλη από την ΕΝΑΕ πήρε η ΚΕΔΚΕ και με επιστολή της προς όλες της ΤΕΔΚ της χώρας ανακοινώσε την ακύρωση της 5ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης Αιρετών Γυναικών, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Όπως τονίζεται στο έγγραφο της ΚΕΔΚΕ η εξέλιξη αυτή οφείλεται «αποκλειστικά στην αιφνίδια απόφαση του Δ.Σ της ΕΝΑΕ να αποσύρει τη συμμετοχή της»

Όπως έχει αποκαλύψει η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση το "φοβερό" γεγονός που προκάλεσε την ακύρωση όχι ενός, αλλά δυο συνεδρίων - καθώς ακυρώθηκε και το συνέδριο της ΕΝΑΕ για το περιβάλλον που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Μεσσηνία- ήταν ένα ...σχόλιο αναγνώστη που αναρτήθηκε στο blog troktiko.

Προφανώς στις μέρες μας ο φόβος φυλάει τα έρμα...!!!

Το θέμα τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση (Τρίτη 8-6-2010) του διοικητικού συμβουλίου της ΕΝΑΕ. Στο σχόλιο του αναγνώστη στο troktiko αναφερόταν ότι δεν είναι δυνατόν να διοργανώνονται συνέδρια μέσα στην κρίση και ότι αυτοί οι πόροι θα μπορούσαν να διατεθούν για άλλους σκοπούς.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΝΑΕ και Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός και ο νομαρχιακός σύμβουλος Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ζήτησαν να μη διοργανωθεί το συνέδριο της ΕΝΑΕ για το περιβάλλον που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 9 και 10 Ιουλίου στη Μεσσηνία και να αποσυρθεί και η συμμετοχή της ΕΝΑΕ από την 5η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Αιρετών Γυναικών που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στις 18 Ιουνίου σε συνεργασία με την ΚΕΔΚΕ.

Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου ζήτησε να γίνουν τα συνέδρια κανονικά , ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ και Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος τόνισε ότι δεν θέλει να γίνει το συνέδριο για ντο περιβάλλον στην Μεσσηνία, ενώ η Νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιω Σχοιναράκη, ανέφερε και αυτή, ότι αν δεν γίνει το συνέδριο στη Μεσσηνία δεν πρέπει να γίνει και αυτό στο Ηράκλειο.

Διαβάστε το προηγούμενο ρεπορτάζ http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3056

Διαβάστε την επιστολή της ΚΕΔΚΕ