e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

Τα σκουπίδια στην Ανθούσα στέλνει ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος

16/10/2015
Συνεχίζει την υποβάθμιση της Ανθούσας την οποία έχει εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού, ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος.

Σύμφωνα με το ΝΕΟΛΟΓΟ neologosattikis.gr περιοχή μεταξύ της EXPO ATHENS και της επιχείρησης «ΑΦΟΙ Κυπριώτου», εντός της ζώνης χονδρεμπορίου Ανθούσας, επέλεξε ως χώρο δημιουργίας «Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) –Πράσινου Σημείου» η τριμελής Επιτροπή Καταλληλότητας Ακινήτου η οποία συστάθηκε και λειτούργησε με εξουσιοδότηση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης.

Σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Καταλληλότητας: ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Παρέμβαση για ένα άλλο Δήμο», κ. Απόστολος Βολιώτης ψήφισε «λευκό» επεξηγώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2015 τους λόγους που ώθησαν την παράταξη της οποίας ηγείται σε αυτή την επιλογή. (οι λόγοι εκτίθενται παρακάτω)

Τα δύο άλλα μέλη της επιτροπής είναι, ο Αντιδήμαρχος, κ. Φώτης Αβαρκιώτης και ο Προϊστάµενος της ∆ιεύθυνσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Παλλήνης, κ. Βλαδίμηρος Κωσταπάνος, Αρχιτέκτονας –Μηχανικός.
Σημειώνεται ότι η δημοπρασία που προκηρύχθηκε ανέδειξε μόνο μία προσφορά ακινήτου και δεδομένου ότι αυτή ανταποκρινότανε στις προδιαγραφές της διακήρυξης, έγινε δεκτή από την Επιτροπή Καταλληλότητας.
Το ζήτημα του «Σ.Μ.Α./Πράσινο Σημείο» συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και επίκειται ορισμός έκτακτης συνεδρίασης με αποκλειστικό θέμα, τα απορρίμματα.
Στις προθέσεις της δημοτικής αρχής όπως αυτές εκφράστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο προγραμματισμός εκδηλώσεων ενημέρωσης με αποδέκτες τους πολίτες του Δήμου προκειμένου να επεξηγηθεί το περιεχόμενο των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων τα οποία, άλλωστε, αποτελούν και κεντρική επιλογή της περιφερειακής αρχής της κ. Ρ. Δούρου.

Οι δηλώσεις του κ. Απόστολου Βολιώτη για το «λευκό» της ψήφου του

«Προσωπικά αλλά και εκ μέρους της παράταξης που εκπροσωπώ, ψήφισα λευκό στην προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας Ακινήτου, όχι γιατί δεν συμφωνούμε με τη δημιουργία και εγκατάσταση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή μας αλλά γιατί μετά τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην Ανθούσα και τα οποία συνιστούν παραπληροφόρηση και κατασυκοφάντηση, θεωρήσαμε σκόπιμο να προτείνουμε την επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης ανεύρεσης ακινήτου γιατί κατατέθηκε μία μόνο προσφορά και αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα ζήτημα.
Εκτιμώ, λοιπόν, ότι πρέπει να γίνει επανάληψη της διαδικασίας, δηλαδή, επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης ούτως ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, δεδομένου ότι πολλά ακούστηκαν και πολλά έγιναν, κατά τη γνώμη μου αδικαιολόγητα και βέβαια για να μην υπάρξουν ενδεχόμενες καθυστερήσεις νομικού χαρακτήρα.
Πιστεύω, τόνισε ο κ. Απ. Βολιώτης, ότι θα ήταν αρκετός ένας μήνας για να επαναληφθεί αυτή η διαδικασία ώστε να μην υπάρχει τίποτε μα τίποτε που να βαραίνει την όποια απόφαση που θα πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο»

 

Το βήμα του Αιρετού

Φυγή και μετανάστευση Αυτοδιοικητικών
O καταστροφικός “Κλεισθένης” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το επόμενο κύμα αποκέντρωσης που προτείνει το Κίνημα Αλλαγής
«Σώματα που δεν ξέρουν πια πώς ν’ αγαπήσουν» (Με αφορμή τη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Ρένα Δούρου)
Η πολιτική της Κυβέρνησης θα φέρει συναλλαγή και παραλυτική ισορροπία στους Δήμους

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss