e - ανταποκριτής

Θέλετε να φτάσουν τα καλά νέα παντού;
Αγαπάτε την πόλη, το χωριό, τη γειτονιά σας;
Θέλετε να σας δώσουν περισσότερη σημασία;
Θέλετε μήπως να εκφράσετε τη διαμαρτυρία και το παράπονο σας;
Γίνετε e-ανταποκριτές.
Στείλτε μας ειδήσεις, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο.

Φόρμα

 

3ος Λαϊκός αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα

9/12/2013
Έναν καλά οργανωμένο αγώνα απόλαυσαν οι  2.000 δρομείς  που έλαβαν μέρος στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.  περιμετρικά του Γκολφ. Οι  συμμετοχές ηλεκτρονικά  έφθασαν τις 2.500. Στον αγώνα προσήλθαν 1.859 δρομείς και δόθηκαν 141 αριθμοί συμμετοχής σε εκπρόθεσμες δηλώσεις, χωρίς να υπολογίζεται ο αριθμός συμμετεχόντων δρομέων που έτρεξαν χωρίς αριθμό συμμετοχής. Τελικά το νήμα του τερματισμού των 10 χλμ. πέρασαν περίπου 1.200 δρομείς, ενώ οι υπόλοιποι έτρεξαν μόνο τα 5 χλμ. Οι κάτοικοι της Γλυφάδας για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρών στον αγώνα  και η συμμετοχή τους έφτασε τους 223.
 
΄Ελαβαν μέρος αθλητές από κάθε περιοχή της Αττικής και όχι μόνο, όπως από Λεχαινά, Κρανίδι, Κόρινθο, Σπάρτη, Πάτρα, Τρίπολη, Πύργο, Θήβα, Λειβαδιά, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Λαμία, Σύρο, ΄Υδρα, Πρέβεζα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Καλαμπάκα μαζί με αλλοδαπούς υπηκόους από Ρουμανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Αγγλία, Ελβετία, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Σερβία, Ν. Αφρική, Μεξικό, Ιαπωνία, Πολωνία, Μολδαβία, Αλβανία, Γαλλία, Κροατία, Αίγυπτο, Ουγγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Γεωργία, Ισπανία , Λουξεμβούργο, Σενεγάλη, και Ν. Κορέα συμμετείχαν σε μια γιορτή του Αθλητισμού.

Μεγάλοι νικητές από τους άνδρες ήταν 1ος ο Δημοσθένης Μαγγίνας, 2ος ο Γιώργος Καραβίδας και 3ος  ο Κώστας Ρήγας. Από τις Γυναίκες 1η η ΄Ελενα Λεβεντάκη, 2η η Ανδριανή Δόμπρου και 3η η Φιλίππα Πουλίδου στους οποίους απονεμήθηκε κύπελλο, συμβολικά χρηματικά έπαθλα και αθλητικές τσάντες. Ολοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ κληρώθηκαν πολλά δώρα των χορηγών.
 
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν: η εταιρεία  «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ» παρείχε στον αγώνα το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ. Η Αθλητική εταιρεία ASICS την  αψίδα της αφετηρίας και δωροεπιταγές, η DOLE HELLAS E.Π.E. μπανάνες και η INTERAMERICAN  ασθενοφόρο.
 
΄Ολοι οι δρομείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αθλητικού Τομέα του Δήμου και προσκόμισαν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  πολύ μεγάλο αριθμό τροφίμων και φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου.
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Τσαμπίρας, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσακίρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βίγλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Γκέκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας»  Τάσσος Σταύρος,  το μέλος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Λεωνίδας Καλιδώνης καθώς και Στράτος Κάννος  τομεάρχης αθλητισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ.  που διοργάνωσε τον αγώνα.
 

Το βήμα του Αιρετού

Η προωθούμενη «μεταρρύθμιση» της κυβέρνησης στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει προοδευτικό χαρακτήρα
ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΠΕ - ΚΕΔΕ: Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν
Η πολιτική της Κυβέρνησης θα φέρει συναλλαγή και παραλυτική ισορροπία στους ΔήμουςΛίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας
rss