Τρι, 26 Μαρ 2019
Αρχική  > Δαίμων...

Βρήκαν το μυστικό της Μακροζωίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής

30/10/2018
Σίγουρα προσδίδει κύρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής το γεγονός ότι όλοι οι εκλεγέντες Δήμαρχοι από τη μεταπολίτευση και μετά είναι μέλη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου.Αυτό επετεύχθη τις τελευταίες ημέρες καθώς όπως μας ενημερώνει το γραφείο τύπου του Δήμου ένας από τους έμπειρους πολιτικούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γρηγοριάδης, εντάσσεται στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Ο κ. Γρηγοριάδης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος στην θέση της παραιτηθείσας, Δέσποινας Καμπούρη, για να συμπληρώσει την δημοτική ομάδα της ελάσσονος μειοψηφίας. Η ορκωμοσία του Γιώργου Γρηγοριάδη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και πάλι τον Γιώργο Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η εμπειρία και οι γνώσεις του είναι σίγουρο ότι θα δώσουν μια διαφορετική ποιότητα στις συνεδριάσεις μας», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν ο πρώτος δήμαρχος που εκλέχθηκε με την μεταπολίτευση, υπηρέτησε δε το δημαρχιακό αξίωμα για δύο τετραετίες σε δύο διαφορετικές περιόδους.
Πλέον, με την είσοδο του κ. Γρηγοριάδη στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καταγράφει ένα ιδιότυπο… ρεκόρ. Όλοι οι εν ζωή διατελέσαντες δήμαρχοι, από την μεταπολίτευση και έπειτα, είναι μέλη του δημοτικού συμβουλίου: τέσσερις στα έδρανα των συμβούλων της αντιπολίτευσης και ο νυν δήμαρχος της πόλης, ο Νίκος Μπάμπαλος.

Σχόλιο στήλης: Ισχύει πραγματικά αυτό που λέει ο Δήμαρχος αλλά δε μας λέει το μυστικό της μακροζωίας στην πολιτική από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.