Κυρ, 20 Ιαν 2019
Αρχική  > Δαίμων...

Άδεια η πόλη...που πήγαν όλοι

3/5/2018
Μπορεί σήμερα ο Πρωθυπουργός της Χώρας να ψέλλιζε από μέσα του το ρεφρέν από το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου " Άδεια η πόλη πού πήγαν όλοι κι όλοι ‘σαι εσύ που έφυγες χωρίς να φταις" αλλά η δεύτερη στροφή η οποία λέει "άδεια η πόλη τι γίναν όλοι αν με θυμάσαι στην υγειά μου κάτι πιες" είναι η περισσότερο επικίνδυνη.

Σήμερα επισκέφθηκε το νησί της Λέσβου ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά ας δούμε τι μπορούμε  να καταγράψουμε :

Α) Κατάφερε να δείξει ότι φοβάται το λαό μετατρέποντας το νησί στο ποιο καλά φυλασσόμενο με τη μεταφορά τόσων αστυνομικών.Μόνο που το αποτέλεσμα είναι ότι σε έναν πολίτη πρέπει να αντιστοιχούσαν σήμερα  100 ή 200 αστυνομικοί.Αυτό βέβαια συνέβη γιατί ερήμωσε  η περιοχή και το Αναπτυξιακό Συνέδριο αφορούσε τελικά μόνο τους άδειους δρόμους.

β) Το χειρότερο που μπορεί να καταγράψει όμως κάποιος είναι ότι αυτός ο κόσμος γύρισε την πλάτη στον Πρωθυπουργό της χώρας και όταν εμφανιστεί στην ώρα της κάλπης παραμένει ερωτηματικό τι θα πράξει.
Αν σύντομα δε βρεθεί λύση στα σημαντικά προβλήματα οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι αυτοί που εκφράζουν ακραίες φωνές στη χώρα και δεν  ανήκουν στο Δημοκρατικό Τόξο.Επίσης οι λαϊκιστές θα βρούνε χώρο προκειμένου να κοροϊδέψουν και να παραπλανήσουν το λαό.

Υπάρχει όμως ένας μεγαλύτερος  κίνδυνος κάποια χρονική στιγμή αυτός ο κόσμος ο οποίος συντεταγμένα δεν εμφανίστηκε να φτάσει στο άλλο άκρο και να ξεχυθεί άτακτα και τότε δε θα μπορεί κανείς να μαζέψει τη ζημιά.