Σαβ, 27 Απρ 2024
Αρχική  > Πολιτική - Οικονομία - Διεθνή

4.216.000 € στην εταιρεία SingularLogic για τις εκλογές

4/7/2019
Στη SingularLogic Α.Ε.ανατέθηκαν και για αυτές τις εκλογές οι υπηρεσίες συγκέντρωσης και παρουσίασης των αποτελεσμάτων, με την αριθμ. 49765/29.6.2019Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

Η αμοιβή της Εταιρείας θα ανέλθει σε 4.216.000,00 ευρώ.

 

Υπενθυμίζεται ότι για τις εκλογές του Μαΐου η αντίστοιχη Υπουργική Απόφαση απευθείας ανάθεσης όριζε τίμημα 5.443.600,00 ευρώ στην ίδια Εταιρεία.

 

Ας δούμετις υπηρεσίες για τα εκλογικά αποτελέσματα που θα φέρει εις πέρας η Εταιρεία:

- Εισαγωγή σε Η/Υ κατά εκλογικό τμήμα και για όλα τα εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν σ' ολόκληρη τη Χώρα όλων των στοιχείων (αποτελεσμάτων) της ψηφοφορίας κατά συνδυασμούς κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων, που μετέχουν στις Βουλευτικές Εκλογές.

- Ο πάσης φύσεως εξοπλισμός της Αναδόχου Εταιρείας που θα χρησιμοποιηθεί, μαζί με το ειδικευμένο προσωπικό αυτής, θα εγκατασταθούν στο κτίριο του ΥΠΕΣ.

- Λειτουργία κεντρικού συστήματος για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων, μέσα από τέσσερις διακριτούς μηχανισμούς (δίκτυο εκλογών- Intranet, δημόσια διαδικτυακή πύλη- Public Portal, τηλεόραση, διάθεση αποτελεσμάτων ηλεκτρονικά).

- Υποστήριξη του δικτυακού τόπου (Website) των Εκλογών (ekloges.ypes.gr)

- Σχεδιασμός/παραγωγή έντυπου υλικού (έντυπο μετάδοσης, έντυπο εισαγωγής αποτελεσμάτων κλπ).

- Κωδικοποίηση / έλεγχο / δημιουργία εκλογικής βάσης (βάση αποφάσεων κλπ.).

- Παροχή εξοπλισμού (υπολογιστές, εκτυπωτές και επικοινωνιακός εξοπλισμός) για όλα τα σημεία του δικτύου των Εκλογών (ΥΠΕΣ, κέντρο τύπου, δημόσια τηλεόραση, πολιτικά κόμματα, ραδιόφωνα)

- Καταχώρηση εκλογικών αποτελεσμάτων από έμπειρη ομάδα χειριστών (τουλάχιστον 80 σταθμοί εργασίας) εντός των χώρων του ΥΠΕΣ.

- Επίδειξη συστήματος και δοκιμή πριν την ημέρα διεξαγωγής των Εκλογών.

- Εκτυπώσεις αποτελεσμάτων και αρχεία ηλεκτρονικής μορφής σε τακτά χρονικά διαστήματα (ενημέρωση ανά 5-10 λεπτά) για όλα τα διαπιστευμένα ΜΜΕ χωρίς κανένα κόστος.

- Συγκέντρωση αποτελεσμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets, (σύστημα SRT και SRT PLUS).

- Υποσύστημα επεξεργασίας σταυροδοσίας εκλογών από τις Περιφερειακές Ενότητες.

- Υποστήριξη συστήματος καταχώρησης αποτελεσμάτων Πρωτοδικείων για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

 

Αναλυτικότερα, η Υπουργική Απόφαση ανάθεσης είναι διαθέσιμη ΕΔΩ